Maaseudun rauhassa

- Alatalon Lomamökit, Padasjoki -

VARAUSEHDOT

 

VARAAMINEN JA MAKSU

Varaus on vahvistettu, kun asiakas on suorittanut ennakkomaksun (25 %) eräpäivään mennessä.  Loppusuoritus tapahtuu neljä viikkoa ennen loman alkua.

Mikäli varaus tapahtuu myöhemmin kuin neljä viikkoa ennen loman alkua, maksetaan koko vuokra kerralla.

Varaajan tulee olla täysivaltainen.

 

PERUUTUKSET

Peruutuksesta toivomme saavamme tiedon välittömästi esteen ilmaannuttua. Varauksen peruuttamisesta pidätetään ennakkomaksu. Maksamatta jättäminen ei ole peruutus! Mikäli varauksen peruuttaminen tapahtuu myöhemmin kuin 28 vrk ennen loman alkua, veloitetaan koko vuokra.

Mikäli peruutuksen syynä on äkillinen sairastuminen tms. (lääkärintodistus vaaditaan), vuokra palautetaan ennakkomaksua lukuun ottamatta.

Mikäli peruutus tapahtuu loman aikana, ei asiakkaan maksamaa vuokraa palauteta.

Meillä on oikeus peruuttaa varaus ylivoimaisen esteen sattuessa (force majeure), jolloin asiakkaalle palautetaan vuokra kokonaisuudessaan.

 

OLESKELU LOMAKOHTEESSA

Mökki on asiakkaan käytettävissä viikkovarauksissa tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00. Viikonloppuvarauksissa mökki on käytettävissä perjantai-iltapäivästä klo 16.00 sunnuntai-iltaan klo 18.00 saakka.

Mökkiä saa käyttää enimmillään se henkilömäärä, joka on ilmoitettu vuodepaikkamääränä tai mitä mökkiä varattaessa on sovittu.

Tupakointi mökkien sisätiloissa on ehdottomasti kielletty. Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja Keltavuokko-mökissä.

Vuokraan sisältyy mökki varusteineen (astiat, sähkö, takka- ja saunapuut, soutuvene, siivousaineet, patjat, peitot ja tyynyt) ja arvonlisävero. Vuokraan eivät sisälly lakanat, pyyhkeet ja loppusiivous, mutta halutessasi voit vuokrata lakanat ja pyyhkeet sekä tilata loppusiivouksen omistajalta. Huomioithan, että mökin vuoteissa ei saa nukkua ilman lakanoita.

Mökin siivouksesta huolehtii asiakas itse, ellei toisin ole sovittu. Mikäli varauksen päättyessä huvilaa ei ole jätetty siistiksi tai siivous on puutteellista, perimme hinnaston mukaisen siivousmaksun korotettuna 25 %:lla.

 

VAHINKOJEN KORVAUS

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon.

 

Ota yhteyttä

050 322 1319
Kirsi Hännikäinen

040 722 2719
Rauno Hännikäinen

rauno.hannikainen@
kolumbus.fi

Alatalon lomamökit
Alatalontie 26
17710 TORITTU (Padasjoki)

Etäisyydet

Helsinki 170 km
Tampere 80 km
Lahti 70 km
Hämeenlinna 80 km
Jyväskylä 110 km
Padasjoki 18 km