Maaseudun rauhassa

- Alatalon Lomamökit, Padasjoki -

AKTIVITEETIT

 

Mökeillä

Mökkien välittömässä läheisyydessä oleva Toritun luontopolku (27 km) tarjoaa mahdollisuuden samoilla metsässä ja kerätä samalla monipuolisia luonnon antimia, kuten marjoja ja sieniä. Kalaonnea voit kokeilla kesällä joko suoraan laiturilta mato-ongella tai virvelöimällä järvellä. Halutessasi voit tehdä retken lähellä sijaitsevalle kodalle ja laavulle, jossa voit nauttia vaikkapa nokipannukahvit tai paistaa makkarat nuotiolla. Talvella puhtaan valkoisen lumen peittämä maa kutsuu sinut ulkoilemaan vaikkapa lumikenkäilyn, hiihtämisen tai pilkkimisen merkeissä. Halutessasi teemme myös avannon sinua varten. Omistajalla on lainattavana muutamia lumikenkiä, polkupyöriä, frisbeegolfkiekkoja sekä kanootti. Lisäksi sinun on mahdollista päästä nauttimaan savusaunan löylyistä erillistä maksua vastaan.

 

Padasjoella

Padasjoen keskustassa on 18-väyläinen frisbeegolfrata (Padasjoki DiscGolfPark). Sään salliessa samoissa maastoissa kiertää talvisin myös kunnan hiihtoladut. Alueelta löydät myös näköalatornin, josta pääset ihailemaan Päijänteen huikaisevia maisemia. Kesäisin sisävesilaiva risteilee Päijänteellä tarjoten mahdollisuuden päästä tutustumaan esimerkiksi Päijänteen kansallispuistoon ja Kelventeen upeisiin hiekkarantoihin. Liikunnasta innostuneille tarjolla on lisäksi muun muassa lähiliikunta-alue tennis- ja koripallokenttineen sekä suosittu uimahalli kuntosaleineen.

Voit tutustua lisää Padasjoen palvelu- ja ohjelmatarjontaan osoitteessa www.padasjoki.fi.

 

Padasjoen lähiympäristössä

Laskettelukeskukset Himos, Messilä ja Sappee sijaitsevat kaikki alle tunnin ajomatkan päässä mökeiltä. Noin puolen tunnin ajomatkan päässä oleva Kanavagolf tarjoaa mahdollisuuden golfin pelaamiseen. Saman ajomatkan päässä olevat Isojärven kansallispuisto ja Evon retkeilyalue tarjoavat lisämahdollisuuksia patikoinnista kiinnostuneille. Mikäli haluat tutustua lomallasi myös lähialueen kaupunkeihin, noin tunnin ajomatkan päässä sijaitsevat niin Tampere, Lahti kuin Hämeenlinnakin.

 

Ota yhteyttä

050 322 1319
Kirsi Hännikäinen

040 722 2719
Rauno Hännikäinen

rauno.hannikainen@
kolumbus.fi

Alatalon lomamökit
Alatalontie 26
17710 TORITTU (Padasjoki)

Etäisyydet

Helsinki 170 km
Tampere 80 km
Lahti 70 km
Hämeenlinna 80 km
Jyväskylä 110 km
Padasjoki 18 km